Domácí versus zahraniční společnosti ve stavebnictví v České republice a na Slovensku - Roubíčková, Michaela
Hrubý domáci produkt ČR v bežných cenách a príspevok stavebníctva k jeho tvorbe v rokoch 2004-2012. Hrubý domáci produkt SR v bežných cenách a príspevok stavebníctva k jeho tvorbe (2004-2010). Priame zahraničné inevstície a vývoj v stavebníctve. Priame zahraničné investície a HDP v stavebníctve ČR v rokoch 2007-2011. HDP a PZI v slovenskom stavebníctve v rokoch 2006-2010.