Tržní síla (prostá) a tzv. tržní síla významná - Bejček, Josef
Vymedzenie pojmov trhová sila a významná trhová sila. Právne, politické a súťažné politické súvislosti. Oprávnenosť regulácie zneužitia významnej trhovej sily.