Výzkum spokojenosti zákazníků - Tahal, Radek
Lojálnosť zákazníkov. Firmy sa dnes, keď je už trh relatívne nasýteny, od koncentrácie na okamžitý predaj skôr zameriavajú na nadviazanie dlhodobého partnerstva so zákazníkom a na získanie dôvery, ktorá povedie k opakovaným nákupom a budovaniu dobrého mena. Rámcový popis metodiky výskumu spokojnosti zákazníkov.