Dvesto rokov na vrchole - Lehuta, Michal
Švajčiarsko - krajina, kde platí, že funguje ako "švajčiarske hodinky". Makroekonomika Švajčiarska. Životná úroveň a magický šesťuholník. Frank a euro. Neutralita krajiny.