Komparácia finančných ukazovateľov verejnej správy v EÚ-28 - Brindzová, Zuzana
Správne fungovanie a financovanie systému verejnej správy a eliminovanie negatívnych dôsledkoch hospodárskej a finančnej krízy. Komparácia a analýza reformných procesov v ostatných členských krajinách EÚ - prínosy pre výkon verejnej správy na Slovensku.