Identifikace a analýza soutěžních rizik jako základ Antitrust Compliance - Koukal, Pavel
K úlohe identifikačno-analytickej fáze Antitrust Compliance Analýza a identifikácia súťažných rizík. Obsahové zameranie identifikačnej analytickej fázy. Význam Compliance auditu.