Potraviny pre charitu
Namiesto spaľovne alebo ZOO budú môcť využiť občania, ktorí sa ocitli v stave núdze potraviny z obchodov, ktoré sú pred minimálnou lehotou spotreby. Zníži sa tým aj množstvo vyhadzovaných a zneškodňovaných poživatín.