ADR: Slovenská realita - Suchý, Ľuboš
Problematika skladovania a prepravy nebezpečných tovarov na Slovensku. Pôsobnosť zákona č. 56/2012 Z. z. a uplatnenie dohody ADR. Skladovaniu ADR sa firmy zväčša vyhýbajú. Vodiči často nevedia o tovare.