WMS: Nástroj na zlepšenie procesov - Brezovský, Jozef
V konkurenčnom prostredí rozhoduje, kto dokáže znížiť náklady a rýchlejšie a spoľahlivejšie dodať tovar zákazníkom. Týka sa to aj logistiky internej ako aj expedičnej. Preto firmy stále častejšie zavádzajú systémy pre riadenie skladu - WMS Warehouse management system.