New York je najdrahšou nákupnou ulicou sveta
Horná časť Piatej avenue v New Yorku predstihla v rebríčku najdrahších svetových nákupných tried hongkonskú Causeway Bay - podľa prieskumu Cushman & Wakefield, ktorý obsahuje rebčíček 330 najdrahších miest v 65 krajinách a je všeobecne vnínamý ako barometer globálneho trhu maloobchodných nehnuteľností.