Aký bude spotrebiteľ budúcnosti? Starší a digitálne zručnejší
Podstata správania zákazníka sa nezmení. Cestu k produktu ovplyvnia technológie a čoraz viac spotrebiteľov bude patriť do vyššej vekovej kategórie.