Nakupovanie pod vplyvom "internet things"
Vízia o automatickom dopĺňaní vybraných položiek tovarov v domácnostiach, prostredníctvom inteligentnej chladničky a "internet things", ktoré budú priamo informovať predajcu o chýbajúcich položkách a spustia automatickú dodávku do domu.