Environmentálne manažérstvo je vizitkou úspešnej firmy
EMAS - schéma pre environmentálne manažérstvo a audit. Ciele schémy EMAS, kľúčové prvky schémy, výhody registrácie v schéme, náklady registráce v schéme EMAS.