Svet začínajú zaujímať novodobí seniori - Kazdová, Lucia
Seniori predstavujú v súčasnosti málo prebádaný segment. Strieborná ekonomika. Menia sa motívy cestovania seniorov. Spotrebiteľské správanie seniorov