Úskalí při účtování a vykazování derivátů v účetnictví obchodních společností - Hula, Jiří
Frekventovaný výskyt finančných derivátov v účtovníctve obchodných spoločností v Česku. Problémy pri účtovaní a vykazovaní týchto derivátov v účtovnej závierke.