EÚ - ako sa bude hrať s novo rozdanými kartami - Kráľ, Miloš
Hospodárska a politická situácia v Európskej únii. Nepopulárne nápravné kroky a nástroje na zmiernenie krízy. Navrhované prorastové opatrenia hospodárskej situácie. Kríza na Ukrajine a jej dôsledky.