Stavajú na tenkom ľade - Hudec, Marián
Situácia v slovenskom stavebníctve a finančná situácia niektorých firiem. Stratové projekty niektorých spoločností a udržanie sa na trhu. Dumpingové ceny a existenčné problémy stavebných zhotoviteľov.