Dynamika populácie v štátoch SNŠ na začiatku 21. storočia - Grešš, Martin, 1978-
Identifikácia problémových demografických charakteristík skúmanej vzorky štátov: populačný rast, celková fertilita, dojčenská a detská úmrtnosť, očakávaná dĺžka života mužov. Odporúčania pre zlepšenie demografických charakteristík.