Čo nerobiť pri vedení ľudí? - Lukačka, Rudo
Ako motivovať a viesť ľudí vo firme. Využitie mäkkých zručností pri koučovaní, komunikáci a riadení ľudí. Riešenie konfliktov vo firme. Autorita šéfa pri vedení a riadení ľudí.