Využitie marketingu v rodinnom podnikaní - Strážovská, Ľubomíra
Charakteristika a prednosti rodinných podnikov. Ich vlastnosti. Kladné a záporné stránky rodinných podnikov. Využitie marketingu v rodinných podnikoch.