Generácia Y a hodnotová paradigma "starého sveta": máme sa na čo tešiť! - Lieskovský, Peter
Dynamika vývoja zvýrazňuje bežné generačné rozdiely vo vnímaní sveta, spôsobu práce a žitia medzi generáciou Baby Boomerov, generáciou X a generáciou Y. Súlad generácií, chápanie hodnôt a potrieb.