Oceňovanie derivátov podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva - Bednárová, Beáta
Charakteristika derivátov a analýza ich oceňovania ku dňu uskutočnenia účtovného prípadu, a ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka vo vzťahu k prezentácií v účtovnej závierke.