Lexikálne minimum a niektoré aspekty definovania a členenia odborného jazyka - Kužmová, Lucia
Lexikálne minimum a odborné lexikálne minimum. Odborný jazyk a prístupy vo výskume odborného jazyka. Členenie odborného jazyka a typy odborných textov. Odborné lexikálne minimum.