Reforming labour market in Spain - Klimko, Roman, 1985-
Analýza reforiem španielskeho trhu práce, ktoré boli uskutočnené od doby prepuknutia ekonomickej krízy. Jedná sa zvlášť o reformy z roku 2010 a 2012. Analýza se zameriava na smerovanie reforiem a ich vplyv na vývoj indikátorov trhu práce. Potvrdzuje, že v pracovných vzťahoch je na strane zamestnancov neistota, a to ako priamy dôsledok reformy z roku 2012. Potreba prijatia nových štrukturálnych reforiem.