Vybrané teoretické prístupy k medzinárodnej migrácii v krajinách V4 - Pogány, Tomáš
Príspevok sa zameriava na prezentáciu a porovnanie teoretických prístupov k medzinárodnej migrácii: neoklasické teórie, nové ekonómia migrácia, teória duálneho trhu práce, svetové systémy.