Aus Fehlern lernen - Prezentácia skrípt - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Predstavenie nového skripta Aus Fehlern lernen a úvahy o chybách ako jave, ktorý je prirodzenou súčasťou procesu učenia sa a špeciálne učenia sa cudzích jazykov.