Súvaha - súčasť účtovnej závierky obce - Kovalčíková, Antónia
Analýza súvahy obce v súčasnom období vývoja účtovníctva na Slovensku. Základné členenie majetku a vlastného imania obce. Obsah súvahy obce z hľadiska vertikálnej a horizontálnej štruktúry.