Srovnání měnových transmisních mechanismů České republiky a Polska pomocí funkcí odezvy - Bisová, Sára
Porovnanie makroekonomického modelu menovej politiky založeného na koncepcii VAR (modely vektorovej autoregresie) pre dve susediace ekonomiky previazané cez export a import a to Českú ekonomika a Poľsko.