Regulácia a kvalita profesie účtovníka v Slovenskej republike: vízia praktizujúceho účtovníka - Maděra, František
Otázky regulácie profesie účtovníka v SR. Východiská pre kvalitatívne zmeny výkonu praxe tohto povolania. Čiastkové opatrenia a zmeny vnímania účtovníkov - profesionálov a ich služieb spoločnosti.