Transfer poznatkov vedy a výskumu akademického sektora v SR - Kačírková, Mária
Motivácia k využitiu poznatkov výskumu - transfér technológií. Fázy ochrany duševného vlastníctva. Fáza komercializácie duševného vlastníctva. Transfer technológií v Českej a Slovenskej republike. Centrá transféru akademických inštitúcií.