Legislative and institutional measures to promote consumer protection in the financial market - Sabadošová, Ľubica, 1976-
Agresívna kampaň a neetické praktiky finančných spololčností a poškodení a zavedení spotrebitelia. Zraniteľné skupiny obyvateľstva. Aktuálna právna a inštitucionálna ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu v SR.