Čo uprednostniť? Učebnice odborného anglického jazyka pre ekonómov od zahraničných či domácich autorov? (Argumenty za a proti) - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Problematika tvorby a výberu vhodných učebníc pre poslucháčov, ktorí študujú cieľový odborný anglický jazyk pre ekonómov. Vhodnosť výberu učebnice domáceho, respektíve zahraničného pôvodu podkladá autorka argumentmi, ktoré sa opierajú o skúsenosti z jej pedagogickej praxe vysokoškolského učiteľa.