Porovnanie slovenčiny a španielčiny na pozadí slovensko-španielskeho bilingvizmu - Spišiaková, Mária, 1973-
Stručné porovnanie slovenčiny a španielčiny z genetického a typologického hľadiska. Bilingvizmus a jeho typy. Interferencia, transferencia, prevzaté slová, code switching. Praktický príklad bilingvizmu dvoch detí.