Praje legislatíva na Slovensku väčšej decentralizácii? - Šimon, Pavel
Technologické, cenové a legislatívne zmeny prispely k zmenám štruktúry zložiek koncovej elektriny, ale zároverň prakticky znemožnili investície do klasickej energetiky. Protichodné dôsledky zmien.