Preukázateľné daňové výdavky pri príjmoch z podnikania z inej samostatnej zárobkovej činnosti, z prenájmu a z použitia diela a umeleckého výkonu - Válek, Juraj, 1981-
Ak daňovník uplatňuje pri príjmoch z podnikania z inej samostatnej zárobkovej činnosti, z prenájmu a z použitia diela a umeleckého výkonu preukázateľne vynaložené daňové výdavky, môže viesť počas celého zdaňovacieho obdobia daňovú evidenciu o príjmoch a daňových výdavkoch v časovom slede v členení potrebnom na zistenie základu dane (resp. čiastkového základu dane) vrátane prijatých dokladov, ktoré spĺňajú náležitosti účtovných dokladov.