Zdaňovanie príjmov pri brigádnických prácach študentov, ako aj povinnosti zamestnávateľa platné v roku 2014 a 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Príklady študentov pracujúcich na dohodu o brigádnickej práci študentov, ich daňové povinnosti, povinnosti zamestnávateľov.