Rozmanitosť činností ochrany životného prostredia, s nimi súvisiace náklady a ich zachytenie v účtovníctve - Surový, Vladimír
Využitie externých služieb a stanovenie spôsobu dosahovania súladu medzi ekonómiou a ekológiou v podnikateľskej činnosti. Účtovný systém ako jeden z nástrojov transformácie naturálnych ukazovateľov.