Prezentácia mimoriadnych výnosov a mimoriadnych nákladov v prehľade peňažných tokov podľa právnej úpravy účtovníctva podnikateľov SR - Sklenka, Miloš
Vykazovanie peňažných tokov z mimoriadnej činnosti v prehľade peňažných tokov účtovnej jednotky. Podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva.