Možnosti experimentálneho zušľachťovania surového bioplynu - Mačala, Jozef
Jedna z možností získavania energie z obnoviteľných zdrojov je výroba bioplynu z exkrementov. Experimentálne odsírovanie bioplynu. Znižovanie emisií do životného prostredia. Aproximálny výpočet.