Regionálna úroveň kvality života na Slovensku - Dzuričková, Jana
Fungovanie Indexu regionálneho blahobytu. Analýza regionálneho blahobytu v rámci Slovenska. Aplikácia indexu v podmienkach Slovenska odhaľuje aktuálnu úroveň blahobytu v jednotlivých regiónoch (definovaných podľa OECD) a zároveň poukazuje na najrozvinutejšie a najzaostalejšie oblasti blahobytu v rámci regiónov na Slovensku.