Evaluation and checking non-response data by soft computing approaches - case of business and trade statistics - Hudec, Miroslav, 1969-
Hodnotenie dát bez odozvy neurálnymi sieťami a fuzzy logikou. Integrácia neurálnych sietí a fuzzy logiky.