Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2014 - Turóciová, Jana
Zmeny účtovných predpisov od 1.1.2014, ktoré ovplyvňujú podvojné účtovníctvo podnikateľov, rozdiely v účtovaní a zostavovaní ÚZ mikro a ostatných účtovných jednotiek. Praktický príklad zostavenia ÚZ, vrátane zostavenia súvahy, výkazu ziskov a strát a poznámok.