<Ľ> Intégration des immigrés sur le marché du travail: facteur de cohésion sociale - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Ťažkosti imigrantov na trhu práce. Miera nezamestnanosti prisťahovalcov v Európe. Úroveň vzdelania prisťahovalcov. Integrácia prisťahovalcov na trhu práce. Súčasná situácia prisťahovalcov v Slovenskej republike.