Formirovanije sistemy predprinimateľskoj kuľtury u studentov ekonomičeskogo profilja, izučajuščich russkij jazyk - Strelková, Katarína
Tradície a korene podnikateľskej činnosti v Slovenskej republike. Podnikateľská kultúra v súčasnosti v SR - etika alebo zisk. Formovanie podnikateľskej kultúry na vysokej škole. Metódy formovania morálnych zásad budúcich podnikateľov.