Tax optimalization for states of European Union - Teplická, Katarína
Daňový raj ako nástroj daňovej optimalizácie pre podniky so snahou minimalizovať daňové povinnosti. Offshoring v podnikoch a jeho vlastnosti. Výhody pre podnik a nevýhody pre materskú krajinu podniku.