Využívanie vybraných metód na zefektívnenie distribučných procesov v praxi - Daňo, Ferdinand, 1959-
Efektívnosť v distribúcii. Riadenie dodávateľského reťazca. Outsourcing v distribúcii a logistike. Metóda efektívnej odozvy na požiadavky zákazníkov. Využívanie vybraných metód v praxi slovenských podnikateľských subjektov. Vnímanie dostupnosti tovaru spotrebiteľmi.