K niektorým otázkam modelovania procesov a uplatnenia softvérových nástrojov v produkčných systémoch - Dupaľ, Andrej
Štíhla výroba prispôsobená požiadavkám zákazníka. Takzvané modely zrelosti riadenia procesov. Možnosti koordinácie a zdokonaľovania produkčných systémov prostredníctvom softvérových nástrojov.