Stratégia ako séria kľúčových manažérskych rozhodnutí - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Proces strategického riadenia prostredníctvom Porterovho modelu 5 síl. Prijímanie správnych strategických rozhodnutí, možnosti odlíšenia sa od konkurencie a tvorba konkurenčných výhod.