Využitie softwarových nástrojov vo výučbe predmetu Procesný manažment - Džubáková, Martina
V predmete Procesný manažment, napriek jeho "mladosti", sú uplatňované metódy, ktoré umožnia študentom samostatne sa orientovať v problematike procesného riadenia, tak by získané poznatky, návyky a zručnosti odpovedali súčasným požiadavkám praxe. Príspevok popisuje postup využívania Bizagi v predmete Procesný management a predpoklady ďalšieho rozvoja predmetu a študijného programu Manažment výroby a logistiky.