Inovácie v logistických činnostiach automobilového priemyslu zamerané na zníženie záťaže životného prostredia - Čikel, Andrej
Inovácie v oblasti dopravy. Použitie logistických prostriedkov šetrnejších k životnému prostrediu. Inovácie v oblasti skladovania. Inovácie v oblasti balenia.